Forældre information..

Hvad er Esport?

eSport er en konkurrencepræget aktivitet ligesom almindelig sport såsom fodbold, håndbold men her dystes der via computer. E’et i eSport står for elektronisk, og der bliver både arrangeret solo- og holdkonkurrencer i diverse computerspil.

Hvorfor skal jeg lade mit barn spille eSport?

Fordi det ganske enkelt er det, de synes er fedt, Esport er blevet et element i undervisningen på flere folkeskoler, gymnasier og specielt efterskoler, hvor det er muligt at dyrke sin passion for gaming og samtidig gennemføre sin uddannelse.

I Sole eSport ønsker vi at tilbyde kompetent undervisning også at have et endnu større fokus på sundhed og kost.

Mange forældre kender ikke til Esport generelt og synes tit, at deres barn bruger for meget tid foran computerskærmen. Problemet med børns computerspil er dog ikke så meget antallet af timer foran skærmen, det er derimod forældrenes bekymring over noget, de ikke forstår og derfor bliver usikre.

Det er faktisk bevist at computerspil stimulerer indlæring og sikrer kompetencer som strategisk refleksion, kreativitet, samarbejde og innovation.

Vores holdning

Vi er efterhånden blevet spurgt mange gange om vores holdning til 8-9 årige, der spiller Counter-Strike. Nogle forældre mener, det er direkte skadeligt for børn at spille skydespil, hvor man kan se blod og vold. I SOLE eSport er vi ikke enige, men til gengæld kan vi godt se argumentationen for det, HVIS man vel og mærke sidder alene derhjemme og har oplevelsen for sig selv.

Hos SOLE eSport sørger vi for, at vores medlemmer får den rigtige opfattelse af spillet, og vi lærer dem, at håndtere det der foregår på skærmen.

Alkohol og rusmidler

Vi tager stor afstand fra alkohol og andre rusmidler fx energidrik, og det er ikke tilladt på nogen måde at medbringe eller nyde hverken alkohol eller andre rusmidler. Dette gælder naturligvis også uden for vores undervisningslokaler. Overholdes dette ikke, er det grund til bortvisning.

Trygge rammer

I SOLE eSport henter vi børne- og straffeattester fra alle vores træner der har med Jeres børn at gøre. På denne måde sikrer vi en ren omgangskreds, og vi sørger for, at Jeres børn er i trygge hænder hos os.

Mobning Vi accepterer ingen form for mobning i Sole eSport.